F*ck the cloud...

…écht contact is goud! Mensen kopen van mensen, bedrijven kopen niet van bedrijven. Hoe motiveer je mensen om voor jou in beweging te komen en/of om van je te kopen? We maken steeds meer gebruik van online media en digitale communicatie, maar hiermee gaat het intermenselijke contact grotendeels verloren. En juist dat deel is de essentiële basis van solide relaties. Dus: f*ck the cloud, écht contact maken met mensen is goud!

Heb jij moeite om écht contact te maken? Doodmoe na een dag werk? Voel je je onbegrepen en niet gehoord? Worstel je met belemmerende emoties en angsten? Laat mij je in je kracht zetten! 

Aan het einde van de dag heb je ervaren wat de directe effecten zijn van jouw eigen en andermans gedragsstijlen op de te behalen resultaten. Je kunt inschatten wat hun voorkeursgedragsstijl is en de effecten hiervan op de communicatie en samenwerking. En je hebt een methode ervaren die in het dagelijks leven handvatten biedt om als individu of als met jouw team beter te kunnen presteren. Deze training is zowel offline als in een hybride of online versie bespreekbaar.

PROGRAMMA

Een sessie (maximaal 8 personen) van 8 uur, inclusief ieders 16 pagina’s tellende persoonlijke DISC-profiel welke je na de training krijgt toegestuurd. Tijdens de training bespreken we de profielen, de theorie van gedragsstijlen en hoe je effectiever kunt communiceren, offline én online! 

Aan de hand van verrassende oefeningen, korte presentaties over theorie en veel doe-momenten leert Jean-Marc je op deze dag hoe je écht contact kunt maken. Mede door de ruime coaching ervaring van de gedragsstijl-gecertificeerd trainer zal er, naast groepsprocessen, ook voldoende aandacht zijn voor het individu.

DISC GEDRAGSSTIJLEN

DISC geeft inzicht in bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie. We laten allemaal een andere combinatie en intensiteit van de 4 DISC gedragsstijlen zien: Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Ieders persoonlijke DISC gedragsstijl is uniek.

(Her)ken jezelf en elkaar! Tijdens deze training worden de persoonlijke gedragsstijlprofielen van jouw team besproken en geanalyseerd. Hierdoor krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen gedragsstijl en in die van de ander. Ook leer je hoe je jouw eigen gedrag optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken en hoe gebruik je jouw kennis maximaal om een ander te motiveren voor jou in beweging te komen.

LEERZAAM EN NUTTIG!

  • Je krijgt een betere relatie met én hogere gunfactor bij jouw klant of relatie
  • Je leert handvatten voor effectieve communicatie en samenwerking
  • Je gaat tools leren die direct de contactkwaliteit met je omgeving zullen verhogen
  • Je zult leren en ervaren wat de directe effecten zijn van jouw eigen gedragsstijlen op het behalen van resultaten.
  •  Je kunt inschatten wat andermans voorkeursgedragsstijlen zijn en hoe je hier maximaal op kunt inspelen om sales, communicatie en samenwerking te optimaliseren.
  • Jouw team gaat ‘meesterlijk’ presteren

1-OP-1 DISC-SESSIE

Wil jij al het bovenstaande maar dan liever in een 1-op-1 sessie?

Ook dat kan! Voor €299 euro krijg jij anderhalf uur persoonlijke uitleg van jouw DISC profiel, online of live. Neem hiervoor contact met ons op via 010-8450260 of mail naar info@kaderloos.nl