Onderscheidend & krachtig presenteren.

Sinds 2020 zoomen, videobellen en meeten we online meer dan ooit. Je logt in op een online meeting en ontmoet daar een potentiële klant, opdrachtgever of collega’s. Hoe kom jij het sterkst over via het beeldscherm? Hoe combineer je mogelijkheden van online media mét de kracht van een sterke presentatie tot een onvergetelijke indruk? Hoe verbindt je nou écht met andere deelnemers? Spreken is de meest overtuigende communicatievorm die er is. Toch ervaren velen hun meetings en presentaties als saai, onduidelijk en onaantrekkelijk, terwijl met een sterke regie en een online presentatie resultaten snel zullen vergroten.

Haken deelnemers af tijdens jouw (online) presentatie? Gaan camera’s uit, geluid op mute en mis je écht contact met deelnemers tijdens online sessies? Pak de regie! Tijdens deze Masterclass leer jij jezelf kort, helder, verbindend en krachtig te presenteren, aangevuld met online tools & vaardigheden.

PROGRAMMA

Een online of offline programma (NL/ENG) waarbij Jean-Marc Bilderbeek binnen 2 weken twee plenaire sessies en één 1-op-1 personal coaching sessie met alle deelnemers faciliteert. Er wordt gewerkt met kleine groepen om zo maximale intervisie, aandacht en verbinding te bereiken met de deelnemers.

Na deze inspirerende en prikkelende masterclass durven de deelnemers zichzelf, het team en het bedrijf of organisatie nog meer te laten zien. Leer maximaal van deze toptrainer die honderden workshops, seminars en trainingen heeft gegeven: leer van elkaar en profiteer van ieders ervaring en intervisies. Samen zorgen we ervoor dat anderen de deelnemers (na een online-sessie) nooit meer zullen vergeten!

DIT LEVERT HET OP:

 • Plezier, fun en verbinding tijdens (online) presentaties & meetings.
 • Tips & trucs om alleen óf samen een verpletterende indruk te maken tijdens (online) meetings. Het inrichten van jouw online omgeving om maximale aandacht te vragen en te behouden. En technische mogelijkheden betreffende geluid, beeld, chat, Q&A, achtergronden en kleding;
 • Je leert een direct inzetbare persoonlijke én corporate pitch; geoptimaliseerd voor online presentaties, webinars en videoconferencing;
 • Je leert gebruik maken van ondersteunende middelen, energieke werkvormen en voor- en nadelen van online sessies.
 • Verbeterde (online) sales, presentatie skills en teameffectiviteit.
 • De masterclass is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. 

JE LEERT:

 • Overtuigend, onderscheidend, krachtig, vol vertrouwen en aantrekkelijk online spreken en presenteren;
 • Spreken in een super aantrekkelijke en boeiende taal, afgestemd op de doelgroep;
 • Creëren van meer nieuwe klantcontacten en nieuwe klanten winnen;
 • Meer regie over en meer resultaat bij online sessies;
 • Een groep effectiever en efficiënter (online) laten communiceren.