Mystery Box Seminar Webinar

Mystery Box Seminar.

Een High Impact Corporate Programma
Een uniek seminar gecombineerd met onze Mystery Box over de kracht van resultaatgericht samenwerken en gezonde keuzes maken. Het Mystery Box Seminar combineert een outside-the-box seminar met een positieve, gezonde beleving. Dit kan live, hybride of online en op iedere gewenste locatie. Geef jouw organisatie een boost, steek je medewerkers een onvergetelijk en duurzaam hart onder de riem en steun onze goede doelen.

Dit seminar is ontwikkeld als unieke module van onze veranderprogramma’s maar ook separaat inzetbaat als krachtige energizer, kick off van een project, teambuilding sessie of als inspirerend onderdeel van een corporate online summit. Een unieke kracht van dit seminar is dat er vooraf per deelnemer een Mystery Box wordt toegezonden, die gesloten blijft tot het seminar. In de Mystery Box bevinden zich nuttige ‘ingrediënten’ voor tijdens het seminar én als blijvende
herinnering voor de deelnemers! Hiermee zal de kracht van de seminar vooraf en op lange termijn gevoeld en ervaren worden.

Dit seminar is live, online als webinar en hybride inzetbaar! Graag verkennen met jouw de mogelijkheden om de Box en het seminar optimaal af te stemmen op jouw behoeften, immers dit is altijd maatwerk!

NIEUWSGIERIG?