Samen helpen.

Alles wat je aandacht geeft groeit! Daarom vinden wij het belangrijk om om duurzaam te werken. Wij zetten daarom de natuur, het milieu en vooral de mens centraal in onze werkwijze.  

Dit doen wij heel graag samen met jou. Je helpt ons helpen wanneer jij een seminar of training bij ons afneemt. Dat is toch gaaf?! Lees hieronder wat wij doen.

NATUUR

Bij onze Mystery Box Seminar, doneren wij voor iedere deelnemer één opgekweekte jonge boom aan Stichting Africa Wood Grow. Samen maken we de wereld een beetje groener!

MILIEU

De materialen die wij gebruiken tijdens trainingen, seminars of webinars zijn maximaal duurzaam. We gebruiken zo min mogelijk plastic en zoveel mogelijk gerecycled papier. Zo investeren we niet alleen in jou, je team of je organisatie maar ook in een gezondere wereld.

MENS

Een gedeelte van de inhoud van ons Mystery Boxen wordt gemaakt door Rotterdamse toppers met een beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook kunnen wij voor en met jou op zoek naar lokale partijen en ondernemers die vergelijkbare belangen behartigen. It’s all about  blending forces! Zij blij, jij blij, wij blij, iedereen blij!