Samen werken.

Samen werken aan samenwerken, dat doen wij met en voor jou! Met diverse ondernemers en partnerondernemingen combineren wij expertise, ervaring en netwerken om jouw opdrachten en doelstellingen snel, efficiënt en resultaatgericht te bereiken. Krachten bundelen, daar zijn wij van. Samen werken? Let’s blend forces!
Jean-Marc Bilderbeek en Jip Rietbergen
Logo Blending Forces

Let’s Blend Forces! Blending Forces stelt optimale programma’s samen om organisaties en teams gemotiveerd, gezond, duurzaam en resultaatgericht van oplossingen te voorzien. Onze modules vormen hierbij krachtige ingrediënten; los inzetbaar maar gecombineerd met elkaar nóg sterker. Organisch ondernemen en resultaatgericht samenwerken, daar staan wij voor. 

Personal coach Jean-Marc Bilderbeek en Business coach Jip Rietbergen van Bilderbeek & Rietbergen bundelen hun krachten en lanceren een nieuw ‘2 op 1’ coaching-programma: “Samen. Beter. High Impact Executive Coaching”. Wij geven ondernemers, managers en CEO’s (en hun team) snel en effectief sturing op je (persoonlijke) leiderschapscapaciteiten én de visie en missie in je leven en onderneming.

Logo Smoothieclub

Smoothieclub* biedt sinds 2014 spetterende workshops waarbij deelnemers op komische en energieke wijze mee worden genomen in het verhaal van Jean-Marc Bilderbeek over verantwoordelijkheid nemen, de kracht van keuzes maken en buiten je comfortzone stappen. Een prijswinnend verhaal, vol prikkelende inzichten over de vele waarheden rond voeding, de ‘prijs van smaak’ en de kracht van groenten en fruit.