DISC-training.

(Her)ken jezelf en elkaar! Tijdens deze online training worden de persoonlijke gedragsstijlprofielen van jouw team besproken en geanalyseerd. Hierdoor krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen gedragsstijl en in die van de ander. Ook leer je hoe je jouw eigen gedrag optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken en hoe gebruik je jouw kennis maximaal om een ander te motiveren voor jou in beweging te komen.

We leren de contactkwaliteit met relaties direct te verhogen, verbeterpunten én valkuilen per gedragsstijl en hoe gedragsstijlen toe te passen in alledaagse communicatie.

Aan de hand van korte oefeningen en een uitgebreide presentatie over de theorie van DISC gedragsstijlen, leer je tijdens deze training hoe je écht contact kunt maken. Mede door de ruime coaching ervaring, beperkte groepsgrootte en het feit dat de trainer sinds 2015 DISC gedragsstijl-gecertificeerd is, krijg je maximale persoonlijke aandacht.

Je zult leren en ervaren wat de directe effecten zijn van jouw eigen en andermans gedragsstijlen op het behalen van resultaten. Je kunt inschatten wat andermans voorkeursgedragsstijlen zijn en hoe je hier maximaal op kunt inspelen om sales, communicatie en samenwerking te optimaliseren.

EEN MUST!

  • Je wilt een betere relatie met én hogere gunfactor bij jouw klant of relatie
  • Je wilt handvatten voor effectieve communicatie en samenwerking
  • Je wilt tools leren die direct de contactkwaliteit met je omgeving zullen verhogen
  • Je wilt eigen en andermans gedragsstijlen beter begrijpen
  • Jouw team wil ‘meesterlijk’ presteren

DISC GEDRAGSSTIJLEN

DISC geeft inzicht in bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie. We laten allemaal een andere combinatie en intensiteit van de 4 DISC gedragsstijlen zien: Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Ieders persoonlijke DISC gedragsstijl is uniek.

PROGRAMMA

Een online sessie (maximaal 8 personen) van 2,5 uur, inclusief jouw 16 pagina’s tellende persoonlijke DISC-profiel welke je na de training krijg toegestuurd. Tijdens de training bespreken we de profielen, de theorie van gedragsstijlen en hoe je effectiever kunt communiceren.

1-OP-1 DISC-SESSIE

Wil jij al het bovenstaande maar dan liever in een 1-op-1 sessie?

Ook dat kan! Voor €299 euro krijg jij anderhalf uur persoonlijke uitleg van jouw DISC profiel, online of live. Neem hiervoor contact met ons op via 010-8450260 of mail naar info@kaderloos.nl