Smoothen your team.

Tijdens deze offline (of online) “Smoothen Your Team” workshop neemt de deelnemers op komische en energieke wijze mee op reis door het inspirerende verhaal van Jean-Marc Bilderbeek. Zijn keynote is doorspekt met komische en prikkelende inzichten over de vele waarheden rond voeding, de prijs van smaak en de kracht van onze meegebrachte ingrediënten. Vervolgens worden de blenders, onze meegebrachte groenten, fruit en superfoods geïntroduceerd. Een 1e proefsessie volgt van de ter plekke bereide “Life safer”-smoothie. Neem voor meer informatie over een online variant contact met ons op.

Jean-Marc heeft al duizenden mensen gemotiveerd om te kiezen voor een gezonder leven. Wilt u echt een inspirerende en actieve personeelsavond of teamuitje? Neem contact met ons, dan zorgen wij voor de rest!

PROGRAMMA

Deelnemers gaan zelf anderhalf uur aan de slag met ingrediënten, informatiekaarten, onze unieke Smoothie configurator, blenders en onze snijplanken. In groepjes maken ze smoothies die voorzien in ieders individuele behoefte. Aan het einde wordt er gezamenlijk geproost op een ‘gezonde samenwerking’!

DIT LEVERT HET OP!

  • Een onvergetelijke, actieve en leerzame ervaring, die direct aanzet tot out-of-the-box denken en gezond gedrag;
  • Positieve, inspirerende en boeiende workshop die de aanwezigen motiveert en stimuleert om o.a. meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid;
  • Aanwezigen gaan allemaal, in kleinere groepen, aan de slag met de meegebrachte blenders, ingrediënten en de Smoothie Configurator om zelf doelgerichte smoothies te maken;
  • Alle aanwezigen zullen verschillende smoothie recepten maken én proeven!